Milyen anyagokat használunk?

A BASIC ruhák gyártása során minden alapanyagot Magyarországon szerzünk be, semmi sem érkezik külföldről. Minden munkafolyamatot hazai szakemberek végeznek, a ruhák kézzel vannak megrajzolva, modellezve, szabva, varrva, gőzölve és csomagolva. És erre nagyon büszke vagyok!

Az alapkollekciók puha, rugalmas viszkóz jerseny anyagból készülnek, a pamut kollekciók pedig 100% Magyar, hazai gyártmányú pamutból. A vászontáskák erős, strapabíró lenvászonból készülnek.

Ezeket az anyagokat mosógépben 30 fokon, vagy legkíméletesebben kézi mosással tudod tisztítani. Bár mi személy szerint szoktuk szárítógépben is szárítani őket, mégis azt javasoljuk hogy a biztonság érdekében inkább ne tedd ki ekkora hőhatásnak az anyagokat, mert minimálisan zsugorodhatnak. A legjobb tehát, ha kézzel, kímélő mosással, vagy 30 fokos gépi mosással tisztítod a BASIC ruháid!

 

Hol szerezzük be a ruhaanyagot?

Csak Magyar méteráru-nagykereskedésektől vásárolunk, többek közt a Ver-ker. kft, a Máthé Texil és a Textilmánia Kft. állandó partnerünk. Ezen kívül hazai gyártókkal gyártatjuk a 100% pamut anyagainkat.

 

Hol készülnek a ruhák?

Minden egyes ruhánk Magyarországon készül, Magyar szakemberek által, pomázi varrodánkban. A BASIC ruhák gyártását először Óbudán kezdtük 2018 őszén, azonban a megnövekedett kereslett miatt gyorsan kinőttük az akkori varrodát. 2019-ben egy új műhellyel kezdtünk együtt dolgozni, akik azóta is modellezik, szabják, varrják és vasalják a BASIC ruhákat.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bezár

Bejelentkezés

Bezár

Kosár (0)

A kosarad még üres Üres kosár

BASIC

by tamara lukovics